Wandelvierdaagse in Enter dinsdag van start

ENTER - Vanaf dinsdag kunnen de stevige schoenen weer worden aangetrokken in Enter. De zestigste editie van de avondvierdaagse staat namelijk op de agenda.

Vier dagen, van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni, bezoekt de avondvierdaagse de mooiste gebieden in Enter en omstreken.

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van vijf en een van tien kilometer - althans, tijdens de eerste drie avonden. Op de vierde avond heeft de organisatie een uitdaging voor de lopers in petto: dan is er keus uit 7,5 of 15 kilometer. Ook is het mogelijk om ??n avond mee te lopen.

De start is elke dag bij sporthal De Zomp aan de Reggestraat. De eerste drie dagen vertrekken de wandelaars om 18.30 uur. Ook op de laatste avond vertrekken de lopers op die tijd, alleen de 15 kilometergroep begint dan een uur eerder aan de tocht.

Belangstellenden kunnen zich op woensdag 25 en donderdag 26 mei van 18.30 tot 19 uur inschrijven bij de sporthal. Wanneer er op dat moment ingeschreven wordt, kost deelname 3 euro per persoon, anders kost de avondvierdaagse 3,50 euro per persoon. Wie deelneemt in groepen van tien of meer personen betaalt wel 3 euro.

bron: Twentsche Courant Tubantia, 26-05-2005

Terug...