Meer ruimte voor Enter/Wierden in de krant!

Het lijkt er naar uit te zien dat TCTubantia in de toekomst meer aandacht zal besteden aan nieuws uit Enter en de gemeente Wierden.
De huidige regiopagina Almelo, die ook in de editie Nijverdal geplaatst wordt, zal verdwijnen en daarvoor zal een Regiopagina Rijssen/Holten/Nijverdal/Enter/ enz. voor in de plaats komen. Ook de reguliere pagina?s blijven behouden, zodat er ??n complete pagina meer ruimte komt om nieuws uit het ?editie-gebied? te plaatsen. Dit houdt in dat er zodoende meer ruimte komt om nieuws te plaatsen uit Enter en de gemeente Wierden.
Dit is wat de initiatiefnemers van de actie: Tubantia zet Enter in de krant!, Pelle Mug en Ben ter Haar (de andere initiatiefnemer Jan Morsink was verhinderd) in een gesprek met hoofdredacteur Andre Vis en regioredacteur Leo van Raay te horen hebben gekregen.
?Het lijkt een serieus gebaar van Tubantia om dit probleem nu eindelijk eens te gaan oplossen.? aldus de Enternaren. ?Het werd in het gesprek met Tubantia niet genoemd, maar de vele reacties vanuit de Enterse bevolking zijn zeker van invloed geweest op de bereidheid van Tubantia vaart te maken met deze plannen.? aldus Mug en ter Haar. Het is vanzelfsprekend dat ze de ontwikkelingen nauwlettend zullen blijven volgen, maar: ?We hebben goede hoop dat de Enternaren vanaf september meer over hun dorp en gemeente zullen kunnen lezen in TCTubantia.?

bron: eigen, 04-05-2005

Terug...