Prominenten doen mee aan glazen huis in Enter

ENTER - Jacques d'Ancona, Erik Braamhaar, Ben Steneker, Harm oet Riessen en de nieuwe burgemeesters van Wierden en Rijssen-Holten. Dat zijn enkele van de 'prominenten' die straks meewerken aan de actie 'het glazen huis' in Enter voor de stichting ALS die zich inzet tegen die spierziekte.

Het glazen huis wordt op vrijdagmorgen 4 juni om 9.00 uur geopend door Emiel Ratelband. In de daarop volgende 36 uur durende non-stop radio-uitzending zullen de prominenten belangeloos hun medewerking verlenen.

En daarbij zal het niet blijven, meldt woordvoerder Marco Nijmeijer nu alvast: "Met tal van andere Bekende Nederlanders (BN'ers) zijn we nog in onderhandeling. Ook zal de directeur van de Stichting ALS aanwezig zijn."

Op vrijdagavond 4 juni wordt op sportpark De Werf een zes-tegen zestoernooi georganiseerd. De opbrengsten van dit toernooi komen ook ten bate van de Stichting ALS.

Volgens de organisator is de animo erg groot. "Er wordt inmiddels enthousiast gereageerd door sponsoren en inwoners van Enter en omstreken. Mede door hun steun verwachten we een geslaagd evenement."

bron: Twentsche Courant Tubantia, 3-5-2010

Terug...