Beachvolleybaltoernooi Holyoke volgeboekt

ENTER - Het tiende Holyoke Beachvolleybaltoernooi is nagenoeg ?volgeboekt?. Dat wil zeggen: op vrijdag 7 juli kunnen er nog enkele teams bij, maar met 42 teams is het programma van zaterdag 8 juli vol. Er kan geen ploeg meer bij. Het jaarlijkse strandspektakel is weer op de parkeerplaats naast de katholieke kerk, waar 200 kubieke meter zand wordt gestort.
Het Enterse straten- en familietoernooi begint op vrijdagavond rond 18.00 uur. Er zijn twee klassen, voor recreanten en wedstrijdspelers. In elk team moet in elk geval een vrouw meedoen en in de recreatieve klasse maximaal ??n competitiespeler. Een team bestaat uit vier spelers. Ook familieteams van buiten Enter zijn welkom. Voor stratenteams is er een apart toernooi, zodat deelnemers aan het familietoernooi ook daaraan mee kunnen doen.
Op zaterdag komen de competitievolleyballers volop aan hun trekken. In de promotieklasse en de eerste klasse wordt drie tegen drie gespeeld, in de lagere klassen vier tegen vier.
Het is de bedoeling dat niet alleen de volleyballers aan hun trekken komen tijdens dit Enterse ?strandspektakel?, maar ook de toeschouwers. Voor hen wordt een terras temidden van de speelvelden ingericht.
Meer informatie over het Holyoke Beachvolleybaltoernooi is te vinden op http://www.vvholyoke.nl.

bron: Twentsche Courant Tubantia, 13-06-2006

Terug...