Elsgraven snel open

ENTER - De vaste groep zwemmers, die niet logeert op bungalowpark De Elsgraven in Enter maar geregeld een baantje trekt in het bad van het park, kan er naar verwachting op korte termijn weer terecht. Het overdekte zwembad ging 1 december op slot voor zwemmers uit Enter en omgeving omdat toezicht van gekwalificeerd personeel ontbreekt.

Naar aanleiding van het protest van een grote groep vaste badgasten legde de bungalowparkdirectie sportwethouder D.F. Velten een aantal voorwaarden voor. Die voorwaarden zijn het afstemmen van praktische zaken als de openingstijden voor vaste zwemmers, maar ook de garantie dat bevoegd personeel aanwezig is en het feit dat het om een tijdelijke oplossing gaat en dat overleg over een structurele oplossing volgt.
Het college van Burgemeester en Wethouders ging akkoord met deze voorwaarden. Eveneens is nu bekend dat stichting (zwembad) De Kolk mensen beschikbaar heeft die kunnen helpen. Een oplossing voor de vaste bezoekers in Enter is daarmee nabij.

De openingstijden voor deze doelgroep worden naar verwachting deze week door de gemeente bekend gemaakt.

Velten heeft deze week ook een gesprek met de directie van De Elsgraven over een structurele oplossing voor het gebruik van het bassin.

bron: Twentsche Courant Tubantia, 16-12-2003

Terug...