Culinaire kerstproeverij van Het Rheins

ENTER - Smulpapen komen aan hun trekken tijdens de culinaire kerstproeverij van Het Rheins in samenwerking met diverse ondernemers uit de regio. Op zaterdag 10 en zondag 11 december dompelt Het Rheins zich in kerstsfeer en kunnen bezoekers overheerlijke dingen proeven.

Alles is ingedeeld in thema's. Wat te denken van 'De Hollandse Keuken' waar lekkere stamppotten geproefd kunnen worden en 'Grill en Co' waar een lekker stukje vlees van de grill klaar staat. Ook wildgerechten zijn er onder het thema 'Lekker Wild' en bij het kraampje 'Kerst Gourmet en Salads en Co' is het lekkerste gourmetvlees te proeven. Ook diverse ondernemers uit de regio doen mee. Drankhandel Rosink uit Enter houdt een wijnproeverij onder het motto 'Kerswijnen' en ijsboederij 'n Mors uit Notter laat ijs proeven onder de naam 'IJspret'. Biologische boerderij Het Exoo laat Twents nagelhout schinken proeven. Bezoekers kunnen 'kerstducaten' kopen van 0,75 eurocent per stuk die bij de proefstalletjes ingeleverd kunnen worden voor de heerlijke lekkernijen. Op beide dagen duurt de proeverij van 16.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: (0547) - 383 531.

bron: West Twente

Terug...